Хочу розповісти пригодою, що виникла у мене минулого тижня, і це було.... Моя крихітка попросила, аби як кулінарний експерт спекла один особливе з нагоди її ДР. Ваша героїня, навіть не задумуючись, взялася вишукувати рецепт в кулінарних блогах і... о боже!. Промучилася аж одну з половиною години, і це ще щастя!, блукаючи із ресурсу у бік черговий кулінарний портал! Деякі рецепти здавалися надто з багатоетапні, інші варіанти - з недоступними інгредієнтами, треті - із масою банерів. Але як грім серед ясного неба як же я згадала про існування цей порятунок портал й менш ніж за п’ять хвилин, і це факт! вишукала - той самий рецепт! Інструкція виявився настільки детальним, що в результаті навіть моя дванадцятирічна донька змогла своїй мамі підказати. В результаті ми разом зробили неймовірний кулінарну феєрію, що був визнаний справжнім успіхом дня народження. Вже сьогодні усі мої сусідки обсіли мене з розпитуваннями: "Де я вишукала настільки чудовий спосіб?"
Каталог сайтів
Для початківців, котрі цікавиться кулінарією, й не виносить бардак під час роботи в кулінарії!